Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011

Ε, μπορεί να μην έχει σχέση με τα οπτικά, αυτό λαμόγιο της Ν.Δημοκρατίας και κολλητός του Κ.Καραμανλή.. αλλά πάντως ...φοράει γυαλιά... και μας τα φοράει πατόκορφα με τις προκλητικές αυθαρεσίες του...
Μήπως έχετε υπόψη σας κανένα λαμόγιο της οπτικής που να έχει καμιά βιλάρα μέσα στη θάλασσα;
Θα χαρούμε να μας πληροφορήσετε...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΛΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΜΑ!

ΔΕΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ–ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙΣΕΣ-  ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΟΥ!

Όσοι πίστευαν ότι με την έλευση της τρόϊκας θα εξυγιαίνετο η Δημόσια Διοίκηση, κοροϊδεύουν τον εαυτό τους. Η Πολιτεία εξακολουθεί να λειτουργεί με τους ίδιους όρους: Το νόμο του ισχυρού. Η είδηση που αποκαλύπτει ο «Παρατηρητής», αποδεικνύει του λόγου το αληθές: Κτίσμα-φρούριο πάνω στον αιγιαλό, στην περιοχή Αρτέμιδας Λούτσας, αν και έχει χαρακτηριστεί αυθαίρετο και ο χώρος στον οποίο ευρίσκεται ως «δημόσιο κτήμα», η Πολιτεία δεν εφαρμόζει τον Νόμο και κωλλυσιεργεί. Μάλιστα, οι καταγγελίες γειτόνων εμπλέκουν το όνομα του Γιάννη Αγγέλου (φωτό), του πρώην διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Κώστα Καραμανλή, υπόδικου για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, για τον οποίο λένε ότι παρεμβαίνει ακόμη και με απειλητικά τηλεφωνήματα στην Κτηματική Υπηρεσία, ώστε να μην εφαρμοστεί ο νόμος και να μην προβεί η αρμόδια υπηρεσία στην κατεδάφιση του κτίσματος! Ένα κτίσμα το οποίο έχει χτιστεί ακριβώς πάνω στο κύμα! Η φερόμενη ιδιοκτήτρια του οικοπέδου λέγεται Άννα Αγγέλου.
Το αποκλειστικό ρεπορτάζ-βίντεο του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» τα λέει όλα. Δείτε το:
www.indobserver.blogspot.com ..

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ δε πως το βαρβάτο αυτό θέμα... το απέκλεισαν τα λαμόγια της δημοπσιογραφίας...
Το αποκαλύπτει όμως Ο ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ, οπτικός και δημοσιογράφος.. ..ως γνωστόν!

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ-βίντεο του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» τα λέει όλα. Δείτε το: > http://www.indobserver.blogspot.com/  ..

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

EΠΕΙΔΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...αεροκοπανούντες!

ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...Ο ΓΕΡΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ...

ΓΕΡΟΣ Ξαναχτυπάει…μετά εύλογον σιωπή…


Ο «σοφός» συνεργάτης μας με τη ζουμερή ευστοχία του εξηγεί απλα τις αιτίες του δράματος
που διερχόμαστε. Μπουνταλάδες και λαμόγια μας κυβερνούν, ενώ έχουμε ανάγκη
από φωτισμένους ηγέτες…
--ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ…
--ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ..ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ του ΟΧΙ!


(Ρε Γιωργάκη.. Η μάμη Μάργκαρετ δεν σου έμαθε Το ΟΧΙ , παρά μόνο το YES MAN ? )

Υπό το κύρος του στρατοδικείου που έχουμε στην πλάτη μας μπορούμε να λαλούμε ασφαλώς αντικειμενικότερα…

Σήμερα το αγανακτισμένο πόπολο αποκαλεί την Κυβέρνηση Παπανδρέου  Χούντα ..αναμιμνησκόμενο τη ορίτζηναλ χούντα του Παπαδόπουλου , όχι μετά βδελυγμίας, αλλά μετά μακαρισμών και δοξασιών…

--Πού είσαι ρε Παπαδόπουλε, λέει ο λαός αναστενάζων .

Το ακούτε καθημερινά. Γιατί; Πολλές απαντήσεις μπορεί να δοθούν  αν τα μορμολίκια των προοδευτικών , οι θλιβερές αυτές φωνασκούσες μειοψηφίες μας το επιτρέψουν… ΄Ένα θυμίζουμε και να το βάλετε καλά στο τσερβέλο σας

Η ευτυχία των λαών δεν πηγάζει από τους «ισμούς» -καπιταλισμούς,σοσιαλισμούς, κομουνισμούς κι άλλους εσμούς… αλλά μόνον από φωτισμένους ηγέτες, ανεξάρτητα αν είναι βασιλιάδες, δικτάτορες, ή δημοκράταροι. Διότι πολύ απλά όλα τα ιδεολογικά σχήματα είναι ανθρώπινα δημιουργήματα κι ως ανθρώπινα , αίολα. Το αληθινόν δίποδον δεν επιτρέπει στον εαυτόν του να χαύεται από ιδεολογήματα. Κι αυτό ακριβώς έχει πάθει το άσκεπτον πόπολο. ΄Εχει χαφτεί από κομμουνισμό, σοσιαλισμό και καπιταλισμό. Για αυτό κι ως αγέλη σέρνεται στις ρύμες και τις πλατείες με σημαιάκια, βρακιά, κι άλλα χαρτοβάμβακα αλαλάζων υπέρ της μιας ή της άλλης ιδεολογίας στις οποίες δεσπόζουν μωροφιλόδοξοι τσομπανάραιοι-πολιτικάντηδες. Διερχόμαστε σήμερα ένα δράμα που οφείλεται σ΄αυτά ακριβώς που λέγω.

Ο Παπαδόπουλος παρέδωσε την χούντα στους πειναλέους της δημοκρατίας, χωρίς να χρωστάει η Ελλάς ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ σε κανένα ξένο Ταμείο! Η Ελλάς τότε ήταν οικονομικά ισχυρή. Επισήμως αποσιωπάται, αλλά το πόπολο άρχισε να βελάζει και να θυμάται την «επανάσταση» των αξιωματικών…-και αναντιρρήτως εντίμων.., εν αντιθέσει με τα λαμόγια της σημερινής …βρυκολακιασμένης δημοκρατίας μας. Ψωφίσανε όλοι στη ψάθα ..

Διάβασα στην καλή www.indobserver.blogspot.com. (ψάξτε το θα το βρείτε εκεί με λεπτομέρειες, ) Και τούτο το σχετικό με τα παρδαλά του Μνημονίου που βιώνουμε.

Ο άλλος δικτάτορας Γιάννης Μεταξάς, αντιμετώπιζε ανάλογο θέμα χρεοκοπίας της χώρας. Οι ξένοι δανειστές μας μας έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό. Κι ο Μεταξάς αποφάσισε: Δεν πανα πνιγείρε Ρε , δεν πληρώνω φράγκο ,αει στο διάολο… Δεν θα αφήσω τον λαό μου να λιμοκτονήσει!
Κι έτσι έγινε . Σύρανε την Ελλάδα στα διεθνή δικαστήρια. Και εκεί ο Μεταξάς είπε:
--Υπερ πάντων είναι η θωράκιση του λαού μου.. Οι πιστωτές μου είναι δευτερεύον θέμα. Θα πάρουν τα δικαιούμενά τους, όταν θα έχουμε παράδες!

Αθώα η Ελλάς αποφάσισαν τα δικατήρια…

Συγκρίνατε τώρα τους δυο δικτάτορες με τους κλόουν της σημερινής πολιτικής… που ακόμη και τα μνημεία βγάζουν στο σφυρί…

Η διαφορά ανάμεσα σε δικτάτορες κατά φύσιν , με τους παρά φύσιν δημοκρατικούς (αυτοί ασκούν δικτατορία με νόμους…) είναι ότι οι μεν πρώτοι έχουν αρχίδια , όπως λέει ο λαός – οι δε έτεροι Καπαδόκες είναι φανατικοί των Λ.Λ.Λ. (Λαπάδες, Λαμογια, Λακεδες!)

Να με συμπαθάτε για το άκομψον, των όρχεων.. αν και τίποτε πιο κομψότερο δεν βλέπω από τα μέλη του ανθρώπινου οργανισμού)

Κατά τα λοιπά, όταν βγείτε από τη στάνη, από τη στρούγκα θα κατανοήσετε αυτό που λέγω στην αρχή. Η ευτυχία των λαών δεν πηγάζει από δημοκρατίες, σοσιαλισμούς κλ.π. αλλά μόνο από φωτισμένους ηγέτες . Διαβάστε και λίγη ιστορία… Και μετά τα ξαναλέμε.

ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ (..και Πάντως η “σοφία” μου επαφίεται στην εγνωσμένης αξίας αγελέα κρίση σου-αυταπόδεικτον ,εξάλλου από τα αποτελέσματα της κάλπης των τελευταίων 60 χρόνων!ΑΜΗΝ)

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011


NA ΚΙ ΑΛΛΟ ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΓΜΑ (και στο τζάμπα, όσο είναι καιρός)...ού... θα γίνουμε ρεντίκολο.... 

Το ψαρέψαμε από την έγκριτη http://www.indobserver.blogspot.com/

Ο τ.Πρόεδρος του ΣΟΝΑΝΕ ΑΛΙΦΡΑΓΚΗΣ έκανε τη λαδιά του! Σκέτο μπουμπούκι το παιδί... Και αλής και κυνηγός φραγκοδιφράγκων.. εν ώρα απεργίας των συναδέλφων του! Ιδού λαέ της οπτικής οι ηγέτες σου!

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ...ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!


Ας μην αναρρωτιόμαστε γιατί πάμε κατά διαόλου και γιατί επί τόσα χρόνια δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε στην προοπτική  βελτίωσης της ζωής μας.
Την περασμένη Τετάρτη, όταν στην Βουλή ολοκληρωνόταν η διαδικασία για την ψήφιση ή μή του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, την ώρα που χιλιάδες διαδηλωτές προσπαθούσαν να διαμαρτυρηθούν για τα άδικα μέτρα της Κυβέρνησης Παπανδρέου, τα οπτικά καταστήματα του Χολαργού είχαν πάρει απόφαση να παραμείνουν κλειστά, συμβάλλοντας στην κοινή διαμαρτυρία κατά της Κυβέρνησης και των... μνημονιακών της μέτρων.
Όλα τα οπτικά καταστήματα του Χολαργού ήταν κλειστά. Εκτός από το εικονιζόμενο στο Εμπορικό Κέντρο "Holargos Center" και ακόμη ένα, στο ίδιο κέντρο!
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, παρά το ότι υπήρξε Πρόεδρος του Συλλόγου Οπτικών Νοτίου Ελλάδος, άρα θεωρητικά θα έπρεπε να δίνει πρώτος το παράδειγμα, αποφάσισε να έχει ανοιχτή την επιχείρησή του!!!
Συναδελφική αλληλεγγύη ...υπό του μηδενός!
Ο ίδιος βέβαια ισχυρίζεται ότι δεν τον ενημέρωσε κανείς, παρά το ότι γνώριζε το ραντεβού των οπτικών στην Αθήνα μαζί με τους αγανακτισμένους!
Παρά το ότι ενημερώθηκε από τις 9.30 το πρωί ότι αποτελούσε θλιβερή εξαίρεση, μια και όλα τα οπτικά καταστήματα της περιοχής ήταν κλειστά, συμμετέχοντας στις διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων, ο πρώην Πρόεδρος των Οπτικών, αποφάσισε να λειτουργήσει κανονικά την επιχείρησή του!!!
Μην απορούμε λοιπόν γιατί πάμε κατά διαόλου! Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας!
ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ.ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΩΝΥΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ Δ.Σ.
¨Οσο για την έγκυρη και κατευθυνόμενη ενημέρωσή σας, ξέρετε τα γνωστά στέκια .. της ΠΕΟΟ μαζί με την δακρύβρεκτη ιστοσελίδα της,  και του ΣΟΝΑΝΕ … Σαλτάρετε εκεί… ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΠΟΛΙΚΟ ΣΑΝΟ! Κι εδώ τζάμπα είναι… Τώρα, ως προς την ποιότητα της ενημέρωσης…σας, αυτή επαφίεται στη νοημοσύνη σας!

Θα σας πούμε αυτό που διδάσκουμε στη Σχολή δημοσιογραφίας:

«Δικαίωμα έχουν οι πάντες να εκδίδουν έντυπα, λόγω ελευθεροτυπίας κατοχυρωμένης από το Σύνταγμα. Εδώ όμως βρίσκεται και η μεγάλη παγίδα. Παρατηρείται το φαινόμενο της έκδοσης πληθώρας εντύπων που ελέγχουν επαγγελματικοί σύλλογοι, για την ακρίβεια τα Δ.Σ. των ενώσεων αυτών, που κύριο στόχο δεν έχουν την ελεύθερη κυκλοφορία ιδεών, απόψεων, αλλά την ποδηγέτηση των μελών τους  και την εξυπηρέτηση των ιδίων οικονομικών ή άλλων συμφερόντων τους.. Και για να μην πούμε ότι ενίοτε ασκούν και ψυχολογικό καταναγκασμό  για την εξασφάλιση διαφημιστικών καταχωρήσεων στα έντυπά τους. Και πάντως πέραν των διαφημίσεων τα διοικητικά μέλη των συλλόγων που εκδίδουν έντυπα απολαμβάνουν και πολλές άλλες διευκολύνσεις –από τους διαφημιζομένους (π.χ. φθηνότερα κοστολόγια στα προϊόντα που προμηθεύονται, κ.λπ. διευκολύνσεις ) ΄Όλα αυτά βέβαια γίνονται εν αγνοία των απλών μελών των φορέων αυτών. Το χειρότερο και δραματικότερο εξ όλων είναι η σταθερή απόκρυψη πληροφοριών –που οφείλουν να δημοσιεύουν για την πληρέστερη ενημέρωση των μελών τους. Η απόκρυψη γίνεται εν ψυχρώ επειδή αυτό επιτάσσουν τα ιδιώνυμα συμφέροντά των Δ.Σ..
Συνεπώς έχουμε να κάνουμε με απολυταρχικές πρακτικές, με ευθύ φασισμό… Αποτελούν τα  συλλογικά έντυπα αυτά όνειδος για την ελευθεροτυπία, τη δημοκρατία, γενικά για τη δημοσιογραφία –αφού η πληροφόρηση είναι ελεγχόμενη κατά κανόνα από άσχετους κι απαίδευτους  συνδικαλιστές, που το μόνο που τους καίει είναι το δικό τους ατομικό και μόνον συμφέρον.»
ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. (ισχύει ακόμη το καθεστώς τζαμπέ)…

**ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ: «ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ» ΟΠΤΙΚΟΣ-ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ!
Επί 30 χρόνια διατηρούσε κεντρικό κατάστημα, χωρίς άδεια ασκήσεως επαγγέλματος οπτικού. Συνελήφθη πριν από λίγες μέρες, από επιτροπή ελέγχου του Υπουργείου Υγείας, παρουσία μάλιστα και του εκπροσώπου της ΠΕΟΟ κ. Μιχάλη Κουμπενά.

Φανταστική περίπτωση που πάει για ρεκόρ… Γκίννες.

Και τώρα τι κάνουμε; Μέχρι το Σεπτέμβρη έχει τη δυνατότητα να νομιμοποιήσει το κατάστημά του…
΄Όμως ο άνθρωπος, συμπαθής σε όλους, διέρχεται ένα εξαιρετικά σιβαρό πρόβλημα υγείας … ΄Εργάζεται μόνος στο μαγαζάκι του και τρεις φορές τη βδομάδα το κλείνει για να πάει στα Νοσοκομεία… Βγάζει απλά ένα μεροκάματο μετά βίας .. Χρειάζεται συμπαράσταση. Το λέμε εμείς που είμαστε δεδηλωμένοι υπέρ της πάταξης της παρανομίας . Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με μια ξεχωριστή σπάνια περίπτωση. Κανονικά θα έπρεπε να του δωθεί παράσημο που τα κατάφερε να επιβιώσει ως παράνομος οπτικός…
Πρόκειται περί άθλου, αν και παρόμοιοι, στην οπτική υπάρχουν κι άλλοι…όπως ξέρουμε.
Με την ενοίκιαση μιας αδείας θα λυθεί το πρόβλημά του, αλλά το νοίκι να μην ξεπερνάει τα 500 ευρώ… Μπορούμε να κάνουμε κάτι; Εμείς προσπαθούμε. Βάλτε κι εσείς ένα χεράκι…ΣΚΟΡΠΙΑ …ΟΣΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ..
**Σοβαρούς τριγμούς φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ο Σπύρος Μοσχονάς. Είχε δύο καταστήματα στην πλατεία Κάνιγγος. Το ένα που διηύθυνε ο γιός του το έκλεισε και πουλάει το κτίσμα αντί 1.000.000  Ευρώ!..
Τόσα έχει ανάγκη ο Ζακυνθινός τέως …μεγαλοοπτικός, πού δσήμερα δεν έχει πίστη στην αγορά…  
Μακάρι να τα πιάσει… αλλά μάλλον πλέον είναι αργά με την τρόϊκα.
Δεν έφτανε ότι το μαγαζί φυτοζωούσε του ήρθε κι άλλη κεραμίδα: Οι προμηθευτές ή τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς του έκοψαν τις πιστώσεις κι απαιτούν πληρωμές τοις μετρητοίς, για τις υπηρεσίες τους…
**Και τα οπτικα ΜΕΤΑΞΑ φαίνεται ότι προσβλήθηκαν από το ιό της κρίσης. Κυκλοφορεί στην αγορά πως έχει μεγά ανοίγματα προς τον Τζατζιμάκη..

Κι όμως εμείς το έχουμε πει: Μακριά από τις κακές παρέες…


**ΕΚΛΕΙΣΕ και η ναυαρχίδα της αλυσίδας οπτικών καταστημάτων ΒΑΡΔΑΒΑΣ, επί της Πανεπιστημίου 57. Κρίμα…
Η κρίση   του οίκου Βαρδαβα, χρονολογείται προ της επελάσεως της Τρόϊκας. Το έχουμε γράψει, ως γνωστόν εκτενώς.
**΄Ενας ευφυής όντως-υπάρχουν και τέτοιοι..- οπτικός μας υπέβαλε την εξής ερώτηση;
« ΄Εχουμε κρίση, οι παπάδες γιατί δεν έχουν; Κανείς ιερεύς δεν εκδιώχθηκε από τη θέση του… ούτε σημειώθηκε καμιά μετάταξή του… Τι σύμβαίνει;
Εύστοχη η παρατηρητικότητα του φίλου, εμείς τι να του απαντήσουμε; Μήπως εσείς;
** Κάτι συμβαίνει και με τη ΜΑRK Aalen

Oι πληροφορίες αναφέρουν :

1)      Εκλεισε το κατάστημά της επί της Πατησίων. Έχει αναρτηθεί πινακίδα «ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ» .. Η ταμπέλα της φίρμας δεν αποκαθηλώθηκε  ακόμη.
2)      Και οπτικός που το παρατήρησε, ρώτησε πονηρώς :… Ενοικιάζεται μαζί με τη φίρμα;.. Αν ναι,… το συζητώ!
3)      Λέγεται ότι το κατάστημα της Mark-Aalen επί της Ακαδημίας  έχει να πληρώσει τους υπαλλήλους του επί 3/μηνον. Ακούγεται απίστευτο, αλλά κυκλοφορεί στην πιάτσα, τι να κάνουμε. Κι αυτό είναι γεγονός .. Γεγονός το ότι κυκλοφορούν οι σχετικές φήμες. Θα μπορούσαμε να ερωτήσουμε τους υπεύθυνους της εταιρίας, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις οι εταιρίες προβαίνουν προκαταβολικά σε ..παχυλές διαψεύσεις. Αν έχουν να πούν κάτι περισσότερο από απλές διαψεύσεις… εδώ είμαστε… Ο χώρος είναι και δικός τους.
4)      Κι εμείς ως γνωστόν δεν λογοκρίνουμε ούτε βέβαια  κι αποκρύπτουμε ειδήσεις…

**Για να αντιμετωπίσει την κρίση ο ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ  σκαρφίστηκε το εξής εφεύρημα: Μπαίνει στο χωρό του Φραντσαϊζινγκ.

Και καλεί το ενδιαφερόμενο κοινό:
Με 50.000 ευρώ ..αποκτάς οπτικό κατάστημα ..ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
Μέρος δε από τα χρήματα που θα δώσετε για την απόκτηση καταστήματος με τα σήματα OPTICAL-PAPADIAMANTOPOYLOS .. θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.. στην   ilibeforme.org
Δηλαδή ο αυριανός «οπτικός» αυτομάτως χρήζεται  και φιλάνθρωπος..!
Τα τηλέφωνα που βάζει ο Παπαδιαμαντόπουλος για να επικοινωνήσετε είναι 210-6771056-214
Μας εντυπωσιάζει η πρωτοβουλία κι από όσον καταλαβαίνουμε στοχεύει κυρίως προς τους φοιτητές των ΤΕΙ και το παραδάκι των γονιών τους.
Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και εν καιρώ θα σχολιάσουμε…

**Ο κ. Κώστας Αράθυμος, για την αποδέσμευσή του από τη ΣΑΦΙΛΟ, που πρώτοι εμείς δημοσιεύσαμε (γιατί ποιος άλλος σάμπως θα το δημοσίευε;), εδέησε να στείλει επιστολή  προς τους τ. πελάτες του προς τους οποίους λέγει ότι «λήγει» το λάβ- στόρυ του με την ιταλική εταιρία επίσημα τον Σεπτέμβρη.
΄Ηδη όπως γράψαμε τα ινία της εδώ ΣΑΦΙΛΟ ανέλαβε ο κ. Κοφινάς, πρώην στέλεχος της Goodys
Σκαμπρόζος οπτικός  σχετικώς σχολίασε…
--Τώρα μάλιστα τα βρήκαμε. Με Αράθυμο και Τζατζιμάκη  είμαστε επί 30 χρόνια σάντουϊτς .. τώρα με τον κ. Κοφινά .. της goodys θα γίνουμε …χάμπουργκερ!

Between ...us 
Διαβάσατε, ντερλικώσατε με την ενημέρωση;
Υπενθυμίζουμε επειδή το παίζεις ξύπνιος και σφυρίζεις αδιάφορα επί 37 χρόνια!
Η είδηση για να βγει χρειάζεται προσπάθεια, χρόνο, όσφρυση, κρίση και πολλά άλλα τάλαντα …μέχρις ότου τη φας στο πιάτο…
Η είδηση ξεστραβώνει, είναι φανάρι των λαών…
Από δω και πέρα και τα περισσότερο ζουμερά που θα ακολουθήσουν, θα τα διαβάζεις  αφού προηγούμενα ξοφλήσεις τη συνδρομή σου.
37 χρόνια και δεν είδαμε ούτε δεκάρα από σένα και το σόϊ σου ,ούτε καν ένα ευχαριστώ… Να μη θυμώνουμε λοιπόν; Έχουμε άλλωστε τόσα για τη γούνα σου!

Ως κανάλι διαδικτυακό, είμαστε -ως γνωστόν-οι πρώτοι σε αναγνωσιμότητα σε όλη την Ευρώπη… Σας καλέσαμε …να μετάσχετε…  Θέλαμε η ελληνική οπτική να πρωταγωνιστεί  διεθνώς .. Να είσατε πιο δυνατοί, να έχετε πρόσωπο, όταν κανείς δεν ξέρει και δεν υπολογίζει τον ΄Ελληνα οπτικό! Αυτά και περιμένετε … έχουμε πολλά για να σας κάνουμε διάσημους!    

ΑΠΑΝΤΑΧΟΥΣΑ…ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΤΙΚΟΥΣ (πλην μετρημένων εξαιρέσεων…)

Θα πληρώνετε για να διαβάζετε τις ειδήσεις μας!

Επειδή παρατράβηξε το παραμύθιον με τους οπτικούς, επειδή λόγω υψηλόβαθμης βεβαιωμένης παιδείας  … νέμονται-ταϊζονται με πληροφόρηση από την ΟΡΑΣΗ και από το site αυτό, επειδή δε και η δική μας παροιμιώδης γαϊδουρινή υπομονή εξαντλήθηκε, και δεν μπορούμε πλέον να συνεχίσουμε το ίδιο βλακώδες τροπάρι,  να ανεχόμαστε συμπεριφορές που απογυμνώνουν πολλές ισχύουσες αξίες, δεν μπορούμε πλέον να προσφέρουμε πληροφόρηση και φαιά ουσία, χωρίς να αισθάνεται κανείς το φιλότιμο να μας στείλει της συνδρομή του από το 1974!!!, επειδή η πληροφόρηση είναι μέγιστον αγαθόν –κιαι πρέπει να αμείβεται, όπως και ο τροχιτζής κρυστάλλων για τον κόπο του, επειδή πια δεν τραβάει άλλο να κάνουμε τον Δον Κιχώτη εργαζόμενοι σκληρά για την ψυχή της μανούλας μας και υπέρ στραβών οπτικών    είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε τα δέοντα μέτρα:
1)      ΓΙΑ να λαμβάνεται το περιοδικό, πρώτα θα πληρώσετε τη συνδρομή σας. 30 ΕΥΡΩ το χρόνο… .. Τα υπόλοιπα χρόνια τα διαγράφουμε, όπως η Χούντα τα Αγροτικά χρέη.
2)      Για να διαβάζετε αυτή την ιστοσελίδα από δω και πέρα θα καταβάλλετε το σχετικό αντίτιμο, ήτοι 20 ευρώ το χρόνο. Αν είστε  ήδη συνδρομητής στο περιοδικό, απολαμβάνετε Δωρεάν την ιντερνετική ενημέρωσή σας…
3)      Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην καθημερινή ενημέρωση της   www.press-vision.blogspot.com  θα σας δωθεί ειδικός κωδικός .. Τα άλλα που θα βλέπετε στην πρώτη σελίδα θα είναι για χαβαλέ. Η πραγματική ενημέρωση θα είναι προσπελάσιμη μόνον  με κωδικό και μόνον προς συνδρομητές μας!
Η φαγούρα του τζαμπέ εξαντλήθηκε, αφού προηγουμένως εξαντλήσαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε επί τέλους να συνειδητοποιήσετε ορισμένες αυτονόητες υποχρεώσεις σας.
Επί 37 ατέλειωτα χρόνια κοπανάμε μύγες υπέρ ευκρασίας, ευημερίας οπτικών μη ακουόντων κι αδιαφόρων γενικώς και ειδικώς. Πρόκειται για ρεκόρ Γκίννες! Επί 37 ολάκερα χρόνια οι ΄Ελληνες οπτικοί στο 99% μας διαβάζουν τζάμπα, ενώ εμείς θα πάμε… αδιάβαστοι. Κι όμως σ΄αυτά χρόνια καταθέσαμε τεράστιο ανεπανάληπτο έργο. Αυτό κάπως μας μαλακώνει από εύλογους θυμούς…
Κατά τα λοιπά χαίρετε… εν παντί, ευτυχείτε και προ παντός να συνεχίσετε να τροχίζετε… ε, κι αν βρείτε χρόνο τροχίστε και το μυαλό σας … δεν βλάπτει την υγεία…
Για τις συνδρομές σας απευθύνεστε:
Περιοδικό ΟΡΑΣΗ
Μεσογείων 242 –Τ.Κ. 15561 Χολαργός

Tel. 22950-85644

Aρθ.Τραπεζικού Λογαρισμού: ΑΛΦΑ ΒΑΝΚ: Νο 284-002101-079878

Η ΟΡΑΣΗ

Υ.Γ. Παρ΄όλα αυτά τα χλωμά, εμείς αθεράπευτοι εραστές της οπτικής, επιμένουμε. Σας κάνουμε έκκληση να γνοιαστείτε για τη δουλειά που σας ταϊζει.. Δεν δείχνετε φλόγα, πάθος, αγάπη. 37 χρόνια φαγούρας και δεν κουνιέται φύλλο… Η ελληνική οπτική είναι στον πάτο. ΄Οσο για τους συλλόγους σας, κι αυτοί είναι κατ΄εικόνα κι ομοίωσή σας. ΄Εδωσαν δείγματα γραφής καθολικής ανεπάρκειας. Πείτε μας ποιο λθαράκι βάλανε για την ανάταση του κλάδου, ποιο; έστω ένα, να μας το πείτε!

Μην πασχίζετε,.. είστε «φακελλομένοι» όλοι με το νι και με το σίγμα .Το θλιβερότερο δε εξ όλων είναι ότι  η νέα φουρνιά των σπουδαγμένων οπτικών,(από ΤΕΙ κ..αλλες ξενικές σχολές, πολλές εκ των οποίων άρπα κόλα- (να μην ξεχνάμε τη θλιβερή σχολή του Αράθυμου ) έχει χαφτεί από το συντεχνιακό κλίμα του παλιού καιρού και δεν κάνουν τίποτε. Μα τίποτε απολύτως, την ώρα που εμείς ευλόγως προσδοκούσαμε να προέλθει από αυτούς ένας καινούργιος αέρας.. Ούτε κάν αεράκι έφεραν ..ΚΑΘΕΥΔΟΥΝ  κι αυτοί μακαρίως! Κατά τα άλλα σπουδαγμένοι λένε… Κούνια που τους κούναγε…
Κάντε κάτι τώρα .. Το αύριο θα είναι πολύ διαφορετικό… Κουραστήκαμε..πια.  Ετοιμαζόμαστε για καρσιλαμά με κιθαρωδό κι αοιδό τον πρόεδρο της ΠΕΟΟ! Αφήστε τα... ες αύριον τα σπουδαία... Δεν πρέπει να σας "σας ταράσουμε τους...κύκλους σας...