Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ. ΜΩΡΕ!... ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ! ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ....Μιστερ .ΣΤΡΑΤΟΣ;..ΑΜΑΝ...ΠΙΑ!Φίλοι.. οπτικοί, έχουμε πολλά οπτικά νέα στη φαρέτρα μας, Δεν τα βγάζουμε ακόμη, ..Και για τους λόγους που έχουμε πει από παλιά... Περιμένουμε απλά και τα δικά σας ΝΕΑ. Ξέρετε ..γνωρίζετε.. αλλά συνηθίστε να μας τα λέτε... Δεν χρειάζεται επώνυμα... Να μας τα λέτε! ΜΟΝΟ! Μην αφήνετε τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ του χώρου..να σας πιάνουν τον κώλο!  ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΠΙΑ τον εαυτό σας... ..Σας βάζουμε δύσκολα; Αμάν, επί 50 χρόνια σας δείχνουμε δρόμους... Μην σώσει και καταλάβαιτε ποτέ και να συνεχίσετε να είστε είλωτες κοινών αλητηρίων που σας τα μασάνε... ΄Οχι γιατί είναι εξυπνότεροί σας, απλά γιατί ΕΣΕΙΣ .. είστε βλακοδέστεροι αυτών! Κάνουμε λάθος;..


 Αποδείξτε το! ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ πως τυχοδιώκτες, καιροσκόποι που μπήκαν από το παραμόρτι στην ελληνική οπτική ..σας δουλεύουν γαζί... και σας πουλάνε προϊντα τους...ακριβότερα και σας εκβιάζουν!..

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ..με αυτόγραφο και δακτυλικά αποτυπώματα;!


Ξέρετε..αυτός ο αλητάμπουρας που σας τα μασάει... δικαιολογείται σε δημόσιες Αρχές... πως Η ΟΡΑΣΗ του φταίει.;.  Εμείς δηλαδή! .. ΒΑΣΙΚΑ...ο ΓΕΡΟ-βΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ... δηλαδή.... Δεινόν σε προς κέντρα λακτίζειν!
Από πού να τον πιάσεις κι από πού να τον αφήσεις αυτό τον κωλόγερο..;Θα σου βγαίνει πάντα ..φαντης μπαστούνι! Ήταν πάντα κάθετα -ευθής και ντόμπρος σε κάθε οπτικό θέμα!... Δεν λαδώθηκε επι μισόν αιώνα από κανέναν, δεν προσκήνυσε κανέναν.. Άρα .. Τι άρα; ΟΛΑ είναι διαυγέστατα!

Ε, πλέον από δω και πέρα δεν πρέπει να τον στείλουμε, τον Μίστερ Στράτος,  στον καιάδα,-όπου και ανήκει κατά φύση μια και επί δεκαετίες , ευγενικά απλά του... συνιστούσαμε να ΣΑΣ ΣΕΒΕΤΕ και να τιμά το ψωμί που του παρέχετε..; Τον ανεχόμαστε έως σήμερα ..κατά την ίδια λογική, ενδεχόμενως με αυτή των φαύλων διοικήσεων των ..πολύφερνων διοικήσεων της ΠΕΟΟ-που τα κάνουν πλακάκια μαζί του.;
Χτυπήσαμε πολλές καμπάνες για να κατανοήσετε...  ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ!..Ε, και; Απολαυάνετε ήδη τον ανεγκεφαλισμό ...σας. Σας φταίει η ΟΡΑΣΗ; 
Ου να μας χαθείτε! 
Και πια... ήρθε η ώρα να ξεράσουμε , αυτούς που ξερνάνε τον άπατο της ψυχογραφίας σας-τους- για λίγα δηνάρια... 
Θλιβόμαστε απείρως... Αλλά θα χτυπήσουμε στο σταυρό... Ολους τους εμπλεκομένους!
Ε, μισός αιώνας είναι αυτός... Πόσο περισσότερο μπορεί να περιμένουμε;  ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙΖΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!


ΤΟ ..ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΟ...ΦΡΙΚΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!..


ΜΑ ΤΙ ΦΡΙΚΙΟ ΚΙ ΑΥΤΟ!
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ! Κυκλοφορεί ως Ελληνίδα!
Να την στείλουμε στον Γκιουρέλσκι; Κι αυτός
ορίτζηναλ ΄Ελληνας είναι, από τη Φλώρινα ,
όπως κι ο.. Γ. Λιάνης, ο δοτός βουλευτής της
ξαδελφούλας του Δήμητρας, γκόμενας του
Ανδρέα!
Γιατί όχι;Τα φρικιά ..να ενωθούν επί τέλους!
ΤΟ ΦΡΙΚΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... Η ΜΑΝΔΑΜ ΓΙΑΝΝΑ ΓΑΪΤΑΝΗ, βουλευτίνα του .. ΓΚΡΙΖΟΥ & ΠΛΑΚΑΤΖΗΔΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ..ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΝΑΙ!
Για να το κάνουμε πιο λιανό: Το ΣΥΡΙΖΑ, είναι σύναξη Ανθελλήνων-πεμπτοφαλαγγιτών!.. ΚΑΘΕΤΟ ΑΥΤΟ! 

Τυχοδιώκτες και κοινοί αληταράδες..που παριστάνουν..  προς το άσκεπτο πόπολο.. τους λατερναντζήδες της σωτηρίας του λαού. ...
  
ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ!ΧΤΥΠΑΜΕ Καμπάνες!..Και δεν είμαστε δεξιοί... Δεν διαπράξαμε την αθλιότητα ασφαλώς να υποστηρίζουμε κομματικές-εμπορικές-  αθλιότητες... 
 ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ- ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ξενόφερτοι, παρδαλοί ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ πολυεπίπεδα! Μισούν την πατρίδα τους!Και για να μην αμφιβάλλετε ότι δεν ορθοτομούμε, σας ρωτάμε ..αν έχετε νιονιό: 
Πείτε μας, θυμηθείτε--έστω και μία θέση..τους υπέρ της Ελλάδας, του παρδαλού αυτού Σχήματος ... που καθ όναρ νομίζει ότι θα κυβερνήσει την Ελλάδα συγκυριακά! Μία θέση τους ΡΕ-βρείτε, που να έχουν υποστηρίξει... για την Ελλαδίτσα μας.....ΜΙΑ ΜΟΝΟ! 

Είναι κατά της Θράκης μας... Κατά της Βορείου Ηπείρου, και υπέρ των αρπακτικών Σκοπίων... που με το έτσι θέλω ,που με κλεψιμέϊκα γουστάρουν να ονοματίζονται ..ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!.

Μας κλέψανε και τον Μέγα Αλέξαντρο... τον Κάνανε άγαλμα...Αεροδρόμιο ....και της μάνας τους τα βρακιά, μια και μόνο ...βρακιά έχουν να επιδείξουν οι Γύφτοι των Σκοπίων ως προσφορά στην ανύπαρκτη  σλάβικη πορεία τους! 
Σ΄αυτήν την  παγκοσμίου πρωτοτυπίας αλητεία-υφαρπαγή των τσαρλατάνων Γυφτοσκοπιανών... το θρασύτατο , τυχοδιωκτικό πεμπτοφαλαγγίτικο ΣΥΡΙΖΑ , δεν έβγαλε ...ΚΙΧ!..
Τυχαίο;ΡΕ είναι πεμπτοφαλαγγίτες;..
Γεννημένοι Ανθέλληνες -ΑΠΑΝΤΕΣ-που καραδοκούν να πάρουν την εξουσία!

Η Γαϊτάνη προσδιορίζει την ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ με ακρίβεια... Η σημερινή .. συγχρονισμένη .σκοπιμότητα της ..ηγεσίας του κομματιδίου, ας λέει ό,τι θέλει . Τα χρωματίζει η μανδάμ Καριολέϊσον της Θεσσαλονίκης ... Γαϊτάνη, που το φρικιό αυτό, δεν έκανε τίποτε άλλο παρά  να πει αυτό που λένε ολημερής τα πεμπτοφαλλαγγίτικα καριόλια  του ΣΥΡΙΖΑ!   

Την λένε Γιάννα Γαϊτάνη, είναι βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης και σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Nova Makedonija" των Σκοπίων, έδωσε ρεσιτάλ εθνομηδενισμού.
Τι είπε:
"Επιτρέψτε μου να πω ότι άτομα από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε διαδηλώσεις στη χώρα σας το 2010 και υπήρξε προσκεκλημένος από το κόμμα στην κρατική τηλεόραση ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα που χρησιμοποιείτε εσείς: Μακεδονία...
Εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα δεν έγκειται μόνον στο όνομα. Εάν τα πράγματα είχαν έτσι και εάν όλα ήταν τόσο απλά, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Πίσω από το ζήτημα της ονομασίας υπάρχει η επέκταση της οικονομίας της Ελλάδας. .."

Της πουτανέσκας  αυτής.. Μανδάμ Γαϊτάνη εκ Θεσσαλονίκης .. της ενοχλεί που ελληνικές εταιρίες ..θέλουν να επεκταθούν στα Βαλκάνια!.. Είναι κακό αυτό μωρή...προοδευτική  Συριζαία και Καριόλα;... ΄Οταν πίνεις Κόκα -Κόλα.. από τη μέρα που γεννήθηκες.. αυτό δεν σε ενοχλεί; Δηλαδή ρε όρνεο... πίνεις κόκα.. αλλά θεωρείς -γαμώ την ώρα που ήρθες στη ζωή -και  δεν θέλεις οι Βαλκάνιοι να πίνουν πορτοκαλάδα ελληνική ...Φλωρίνης ;

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι τα θλιβερά υποκείμενα του ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα!..κι όλων όσων τον περιθάλπουν!
Γι αυτό και είμαστε τόσο άγριοι στα μπάσταρδα  αυτού του μωσαϊκού αρωστημένων ιδιοληψιών... του ΣΥΡΙΖΑ! 
_______________________-

ΕΔΩ ..ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΠΤΙΚΑ... ..Κάντε μια προσπάθεια και θα δείτε και θα κατανοήσετε γιατί είναι μπερδεμένη η ζωή μας...(ΣΑΣ)
Οι  νταβατζήδες της οπτικής...ορμάνε.. για να μας τα αρπάζουν και ΣΑΣ..τα αρπάζουν για πολλά χρονια...  Πλην όμως ΕΣΥ ..ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ΟΠΤΙΚΕ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ... Μην κάνεις τον Ξύπνιο!...Ποσπάθησε να καταλάβεις το ανέκδοτο που σου συμβαίνει στην αχαμνή- σκιώδη χαριτόβρεκτη ζωή ....σου!

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

DANCING WITH THE RECHEST,,,


Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ..ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΟΜΕΣ!ΜΙΑ 

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ 


ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ  

ΣΑΜΑΡΑΣ: -ΘΑ 

ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟ 


ΣΧΕΔΙΟ 

ΜΑΞΙΜΟΥ: 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΗ 

DANCING  
WITH  THE  RICHEST…


OΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΚΟΥΜΠΟΥΡΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ..ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΟΡΕΣΙΒΙΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ 


ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ : Κουμπουροφόροι!


ΔΕΝΔΙΑΣ ή ΧΟΥΒΕΡ ή ΧΟΥΦΤΕΡ Κατ΄άλλους!

Με αφορμή το μακελειό στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ...

Ο Δένδιας, ανακοίνωσε προ ημερών, με  μη αποκρυπτόμενο  κομπασμό ότι -επί τέλους οι ΄Ελληνες βουλευτές θα οπλοφορούν και εντός της Βουλής! Κι ούτε ένας δεν έκανε την παραμικρή ένσταση από τους 300! Ούτε ένας... έτσι για την τιμή της όποιας παιδείας κουβαλάει. Ούτε ένας κοκίνησε.. Ούτε ένας αισθάνθηκε την μεγάλη προσβολή... Το ντουφέκι ας το δωρίσουν στα παιδιά τους, ως πνευματική κληρονομία  ώστε να επωφεληθούν κι αυτά από το  ήθος του μεγάλου πατρός των!  
Το μόνο όπλο των πεπαιδευμένων ,  όπως ξέρουμε, των πνευματικών ανθρώπων, ή έστω αυτών που θέλουν να σώσουν το έθνος... είναι ο λόγος κι όχι τα κουμπούρια...Αυτά δεν τα μάθανε στα κολέγια που σπούδασαν;

Ουσιαστικά πρέπει να είμαστε ευγνώμονες  προς τον κουζουλό της Κέρκυρας, που χωρίς να το θέλει ξεβράκωσε και τους τριακόσιους  συναδέλφους του της Βουλής,.Τους απογύμνωσε παντελώς, αποκάλυψε την απίστευτη ένδια τους ..

 Αν και δραματικά φαφλατάδες, ο λόγος δεν  αρκεί... δεν πιάνει τόπο... Τους πήραν όλοι χαμπάρι.. Με την κουμπούρα στην τσέπη  ή στο ζουνάρι τους όμως,  θα αισθάνονται ασφαλέστεροι ... μια κι έρχονται δύσκολες μέρες και για τους 300... Καλού κακού ας κάνουν άμεση  χρήση του "δώρου" κι εντός της βουλής  σαν προπόνηση  σκοποβολής  ας πούμε, ώστε να ξεκαθαρίσει ο ορίζοντας από την αγενή, παρουσία τους,  εκτός των λοιπών που τους έχει χρεώσει ο λαός..

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΧΤΣΕΣ ...ΣΗΝΕΡΑ

ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ-

ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ 

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΜΟΝΗΣ ΣΤΑ 

ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ 1-6
Την πρωΐαν της Τετάρτης, 12 Δεκεμβρίου 2012, άγνωστοι της γνωστής οργανώσεως “Price-tag” έγραψαν αντιχριστιανικά συνθήματα εις τους τοίχους της Ιεράς Μονής του Τιμίου Σταυρού, εις την Δυτικήν Ιερουσαλήμ παρά το Εβραϊκόν Κοινοβούλιον-Κνέσετ.
Τα συνθήματα ταύτα εις την Εβραϊκήν γλώσσαν προσβάλλουν λίαν δυσφημιστικώς το πρόσωπον του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Ως γνωστόν παρόμοια συνθήματα εγράφησαν εις την αυτήν Μονήν και εις το παρελθόν υπό μελών της ιδίας οργανώσεως.
Ο ηγούμενος της Μονής Αρχιμανδρίτης π. Κλαύδιος, ενημέρωσε περί τούτων το Πατριαρχείον, η δε Δημαρχία των Ιεροσολύμων μετά της Ισραηλινής Αστυνομίας απέσβεσαν εν συνεχεία τα συνθήματα ταύτα.
Την μεσημβρίαν της ως άνω ημέρας μετέβησαν εις την εν λόγω Ι. Μονήν δι’ ενημέρωσιν ο Γέρων Αρχιγραμματεύς Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχος μετά του κ. Γιακούμπ Σαλάμε και του κ. Σεζάρ Μαρζήε, εκπροσώπων του Τμήματος Χριστιανικών Υποθέσεων του Υπουργείου Θρησκευμάτων του κράτους του Ισραήλ.
Το Πατριαρχείον, διαμαρτυρόμενον εντόνως, καταδικάζει την προκλητικήν ταύτην πράξιν, ως προσβάλλουσαν την θρησκευτικήν ελευθερίαν, δέεται υπέρ αφέσεως των αμαρτιών των δραστών ταύτης και συνεχίζει την αποστολήν αυτού εις την Αγίαν Γην, την προωθούσαν την ειρήνην, την συνδιαλλαγήν και την αρμονικήν θρησκευτικήν συνύπαρξιν των οπαδών των Αβρααμικών θρησκειών.
Θρησκευτικοί και Κυβερνητικοί παράγοντες του Ισραήλ, εν οις και οι ως άνω αναφερθέντες του Υπουργείου Θρησκευμάτων, κατεδίκασαν απεριφράστως την πράξιν ταύτην και εξέφρασαν την συμπαράστασιν αυτών προς το Πατριαρχείον.
Ο Γενικός Πρόξενος των Η.Π.Α. εις τα Ιεροσόλυμα κ. Michael Ratney, και η επί των Χριστιανικών Υποθέσεων του αυτού Προξενείου κα Cheryl Igiri εις τηλεφωνικήν συνδιάλεξιν αυτών προς την Α.Θ.Μ. τον Πατέρα ημών και Πατριάρχην Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλον ωσαύτως κατεδίκασαν την πράξιν ταύτην και εξέφρασαν την αμέριστον αυτών συμπαράστασιν προς το Πατριαρχείον.

_____________

ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ..ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΎΛΑ;..ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΊ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

fanela

ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΚΙΑΣ 
 Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ  
ΑΡΧΙΜΑΝΔΙΤΗΣ ΑΠΟ 
ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ..
Η αγάπη του για τη θρησκεία βρίσκεται στην καρδιά του και επιβεβαιώνεται από την αφοσίωσή του.
Η λατρεία του για τον Ολυμπιακό, όμως, είναι μέσα στην ψυχή του και έλαβε μία επιπλέον επιβεβαίωση.
Μία φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.
Ο αρχιμανδρίτης Βασίλειος Παπαδάκης, έπειτα από 18 χρόνια στο Αγιον Ορος, επέστρεψε στην Κρήτη και το περασμένο Σαββατοκύριακο είχε μία απρόσμενη επίσκεψη.
Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού βρισκόταν στο Ρέθυμνο για το ματς με τον ΑΓΟΡ και ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, με τον Μίλαν Τόμιτς τον συνάντησαν και του πρόσφεραν μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παιχτών.
Στη συνέχεια οι δύο «ερυθρόλευκοι» ξεναγήθηκαν στην Ιερά Μονή της Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας, την οποία ο πατέρας Βασίλειος ανοικοδόμησε σε μόλις 14 μήνες και τις πόρτες της οποίας περνούν ετησίως περισσότεροι από 10.000 πιστοί!
KI OXI MONO  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ...ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ... ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΔΑΔΙΑΣ, ,όταν υπάρχει κέφι και χρόνος. Γιατί όχι;

ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΩΚΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ..ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!


Βγήκαν τα.."λαθρογκανέζικα" μαχαίρια στο κέντρο της Αθήνας..


Εισβολή τριών ληστών έγινε χθες λίγο μετά τις επτά το απόγευμα σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος στο κέντρο της Αθήνας.

Οι υπάλληλοι αντέδρασαν και τότε βγήκαν μαχαίρια.

 Οι τρεις δράστες μετανάστες από τη Γκάνα, σύμφωνα με την αστυνομία, εισέβαλαν στο ανταλλακτήριο κρατώντας μαχαίρια.
 Οι υπάλληλοι του καταστήματος, επίσης μετανάστες, αντέδρασαν. Ακολούθησε συμπλοκή. Ένας από τους ληστές δέχθηκε χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο από έναν από τους υπαλλήλους.


 Οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν, ωστόσο στο σημείο είχαν φτάσει ήδη αστυνομικοί οι οποίοι τους συνέλαβαν. Ο τραυματίας ληστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.


Πηγή

ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΚΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αεροπορική εκπαίδευση: Μάλλον το ΓΕΑ δεν ενημέρωσε τον ΥΕΘΑ...

Ανενημέρωτο φαίνεται πως άφησε το ΓΕΑ τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο αναφορικά με τις δυνατότητες του συστήματος εκπαίδευση...
14 Δεκ 2012 | 0 Σχόλια | Περισσότερα

Αποκαλύψεις για τις σχέσεις Κατάρ, Εμιράτων, ακραίων ισλαμιστών και… επενδύσεων στην Ελλάδα!

 Πρέπει να μας προβληματίσει σοβαρά το ενδιαφέρον που δείχνουν σουνιτικά κεφάλαια (Κατάρ, Τουρκία) για οικονομική διείσδυση μέσω επε...
13 Δεκ 2012 | 0 Σχόλια | Περισσότερα

«Ανοιξιάτικο» Ισλάμ στην υπηρεσία της Δύσης

Η «Αραβική Άνοιξη» τείνει να καθιερωθεί και  στην Συρία με το καθεστώς Άσαντ να «τρίζει» Σε αυτή την αιματηρή αντιπαράθεση, συμμετέχου...
13 Δεκ 2012 | 1 Σχόλια | Περισσότερα

Διώξαμε τον πρέσβη της Συρίας από την Αθήνα!

 Η Αθήνα ζήτησε από την Πρέσβη της Συρίας στην Ελλάδα καθώς και δυο διπλωματικούς υπαλλήλους να εγκαταλείψουν την χώρα, ανακοίνωσε από...
13 Δεκ 2012 | 7 Σχόλια | Περισσότερα


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/#ixzz2EzwIilh2

ΤΟ CNN...ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..


Ο QUET..XΤΥΠΑΕΙ ΟΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΗΝ 

ΕΛΛΑΔΑ...συνιστά να κάνουν διακοπές και χωρίς 

Ευρώ!

Ο Ρίτσαρντ Κουεστ, είναι από τα μεγάλα κανόνια του cnn, που με το στυλ του έφερε, έκανε οικεία τα οικονομικά στο μέσο Αμερικανό πολίτη..Μπορεί να μην είναι φιλικός, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήση την εγκυρότητά του. 

 
Άλλο ένα προκλητικό ρεπορτάζ για την οικονομική κατάσταση της χώρας, αυτή τη φορά από το CNN international και τον γνωστό - εκκεντρικό - παρουσιαστή Richard Quest. "Αν θελει κανείς να κάνει διακοπές σε μια χώρα χωρίς ευρώ, η... 

ΟΙ ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΛΙ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ...

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΠΟΥΚΩΜΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΤΟΥΣ.. ΚΑΙ Ο ταλαίπωρος  ΔΗΜΑΡ..ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ  ΝΑ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ!


Φωτιές ανάβει σε ΕΡΤ και κυβέρνηση η απομάκρυνση Σπυρόπουλου
Φωτιές ανάβει σε ΕΡΤ και κυβέρνηση η απομάκρυνση Σπυρόπουλου
Τα καθήκοντά του προσωρινά αναλαμβάνει ο Τζώνη Καλημέρης
από το ΒΗΜΑ

ΘΑΝΑΤΙΦΟΡΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ -ΤΥΠΟΥ


Ελλιπής η ανεξαρτησία των ΜΜΕ στην Ελλάδα
Ελλιπής η ανεξαρτησία των ΜΜΕ στην Ελλάδα
Τι προκύπτει από την έρευνα Mediadem του ΕΛΙΑΜΕΠ

Η αξιολόγηση της ανεξαρτησίας των μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα ήταν το θέμα της ημερίδας που διοργάνωσε σήμερα Τρίτη 11 Νοεμβρίου το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας του ερευνητικού προγράμματος Mediadem, καθώς και οι προτάσεις πολιτικής για την ενίσχυση της ανεξαρτησίας των ελληνικών ΜΜΕ.

OI IΣΛΑΝΔΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ..ΣΤΟ BLOGGINGΝΟΜΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ BLOGGERS STHN ISLANDIA
ΙσλανδικΗ σημαΙαΗ Βουλή της Ισλανδίας ψήφισε ΟΜΟΦΩΝΑ νόμο που θεωρεί το Δικαίωμα του Blogging και των Bloggers Ιερό και Απαραβίαστο!
Με βάση το νόμο, δεν επιτρέπεται:
- δίωξη σε bloggers για ότι γράφουν ή αναρτούν
- μήνυση ή αγωγή, ακόμη κι αν δημοσιοποιήσουν απόρρητα στρατιωτικά έγγραφα
Αν κάποιος καταθέσει μήνυση ή αγωγή εναντίον blog ή blogger, δίνεται αυτοδίκαια το δικαίωμα να καταγγελθεί και να μηνυθεί για προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης διακίνησης πληροφοριών
Η απόφαση της Ισλανδικής Βουλής: IMMI - Icelandic Modern Media Initiative, επιφέρει την αλλαγή 13 προϋπαρχόντων νόμων, αρμοδιότητας 4 υπουργείω
ν!
__________________________________________

ΑΣΤΕΓΟΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


... Μορφωμένος, με παιδιά...KI  ΑΣΤΕΓΟΣ!


Το πρόσωπο της νέας γενιάς αστέγων... Μορφωμένος, με παιδιά...
«Το πρόσωπο» της νέας γενιάς αστέγων, δηλαδή των ανθρώπων που έως πρότινος είχαν ένα καλό-επαρκές βιοτικό επίπεδο και τώρα είναι χωρίς στέγη, αποκαλύπτει έρευνα που διενεργήθηκε από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση στήριξης των αστέγων και αντιμετώπισηςκοινωνικού αποκλεισμού «ΚΛΙΜΑΚΑ», από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Φεβρουάριο του 2012, στην περιοχή της Αθήνας.

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

ΣΑΜΑΡΑΣ ...Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ!


ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΑΟΣ... ΔΥΑΛΥΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!


ΣΑΜΑΡΑΣ.. Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ...


samaras8

Βιώνουμε τελευταία μερικά φαινόμενα μάλλον πρωτοφανή, αν κι όχι και τόσο σπάνια.
**΄Εχουμε την άμεση διάλυση του ΛΑΟΣ.
**Την εν εξλίξη διάλυση του ευκαιριακού κομματιδίου του Πάνου Καμμένου...Ανεξάρτητοι ΄Ελληνες!
Δεν ξέρουμε πως... αλλά φαίνεται ότι ο Σαμαράς διαθέτει κάποια σατανικά κολπάκια .. που διαλύουν ομογάλακτα σχήματα της Ν.Δ...
Κι αυτό είναι που ξενίζει... ΄ Εχει ο Σαμαράς το κοκκαλάκι της νυχτερίδας διάλυσης των αντιπάλων του;

Η ουσία είναι πάντως μία: ΄Εως στιγμής  εμφανίζεται ως ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ των ομογάλακτων του κόμματός του!.. Με φιλοδοξία να τους... υποχρεώνει σε κάθετο προσκύνημα! 
Αθάνατη ...αγγελική Ελλάς

Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ...

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ...ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ ΜΕ.. 

ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ.. (Καμίνης-δήμαρχος) 

kaminis-loverdos

Ψαχνόμαστε στα τελευταία 40 χρόνια να βρούμε έστω κι έναν προφέσορα , απ αυτούς ,που έχουν μπουκάρει στη πολιτική ζωή μας... να βρούμε έναν.. που να έχει κάνει έστω και μία ευεργετική εισφορά στο ελληνικό γίγνεσθαι.

 ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!Πέραν από...ψυχαγωγικές  πάρλες τους. 

ΟΥΔΕΝ!Ας μετρήσει ο αναγνώστης το βεληνεκές τους, το νοητικό βεληνεκές τους!
Παραμπούκωσε το πράμα με καθηγητάδες και δη ασύντακτους..συνταγματολόγους... 

Ο πιο γραφικός σε επίπεδο  πλάκας είναι αυτός ο υποκαθηγητής δήμαρχος Αθηναίων  Καμίνης.Δεν είαι μόνο πράκτωρ της αριστεράς, είναι κυρίως ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ... και προασπιστής .. ακόμη και λαθρομεταναστών...

Δεν θα μπορέσετε να βρείτε, σ΄αυτόν, τον από το πουθενά τύπο, έστω και μία φράση του υπέρ της Ελλάδας...

Ναι.. Η Παλλάδα Αθήνα , έχει για δήμαρχό της τον Ουτιδανόν αυτόν! Προδότη;

 ΄Οχι καλέ... Για να προδώσεις ...πρέπει να πιστεύεις σε κάτι... Κι οι αριστεροί απλά δεν πιστεύπουν σε τίποτε! Άρα δεν τον κατατασουμε τον χαζό αυτόν τύπο στους προδότες...Απλά στους ..ΜΑΛΑΚΕΣ!
__________________________________


 Ο ΝΟΜΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ 


ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 


ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!


Όσοι αλλοδαποί προσέλθετε!
Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης εκμεταλευόμενος πως δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί η απόφαση του δικαστηρίου για την απόδοση ιθαγένειας αποφάσισε να συνεχίσει να μοιράζει ιθαγένειες παρά τις αντίθετες οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών περί αναστολής παροχής ιθαγένειας.
Έβγαλε μάλιστα ανακοίνωση που λίγο πολύ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως κάλεσμα να προλάβουν να καταθέσουν τα χαρτιά τους όσο το δυνατόν περισσότεροι ...μέχρι την δημοσίευση της απόφασης του δικαστηρίου...
Η Ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων έχει ως εξής:
Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, ο δήμος Αθηναίων θα εξακολουθήσει να εφαρμόζει κανονικά τις ισχύουσες διατάξεις του νόμου περί παροχής ιθαγένειας.
Τυχόν δικαστική απόφαση που χαρακτηρίζει τις εν λόγω διατάξεις ως αντισυνταγματικές δεν παράγει έννομα αποτελέσματα, παρά μόνον αφού δημοσιευτεί.
Συνεπώς, δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν οι οδηγίες που περιέχονται στο έγγραφο που απέστειλε στους δήμους ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, στο οποίο οι δήμοι εντέλλονται να μην εφαρμόζουν τις ισχύουσες περί απονομής ιθαγένειας διατάξεις μέχρι τη δημοσιοποίηση της σχετικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία της Δημοκρατίας, είναι ο σεβασμός στις αποφάσεις των δικαστηρίων, αφού όμως αυτές δημοσιευτούν κανονικά.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ...ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ!

ΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΙ.. ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΆΚΙ, ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΟΎΛΕΨΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ .. μπήκαν με λαμογιές στη βουλή των Ελλήνων..για να αεροκοπανάνε, να κοροϊδεύουν αυτούς τους άννοους  που τους ψήφισαν ... Να τους ξαναψηφίσετε ΡΕ ..Οι μαλάκες γι αυτό υπάρχουν.. Για να δίδουν ζωή ύπαρξης σε υποκείμενα ως οι: Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Άρης Σπηλαιοτόπουλος, Ανδρέας Λομβέρδος...(αυτός μάλλον δούλεψε, ως προφέσορας, τον καιρό εκείνο όπου επί αλήστου Ανδρέα... Παπανδρεου , ονοματίζονταν καθηγητές Πανεπιστημίων..με τη σέσουλα...


Τι ειπώθηκε στην Ουάσιγκτον; 

Στο λόμπι πολυτελούς ξενοδοχείου στην Ουάσιγκτον, συναντήθηκαν το πρωί της περασμένης Τρίτης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και οι τρεις βρέθηκαν στην αμερικανική πρωτεύουσα για την κοινοβουλευτική συνέλευση του ΝΑΤΟ. Και άρχισαν μία ενδιαφέρουσα πολιτική 

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ..

Είναι κι αυτό μια κάποια άλλη άποψη!


ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ 


ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 


ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΣ – ΤΙ ΕΙΠΕ Ο 


ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΤΟΝ 


ΥΠΟΥΡΓΟ..


2
Κάποιοι το παρουσιάζουν ως «ευκαιρία» για του εμπόρους και κάποιοι άλλοι το βλέπουν ως ένα ακόμα «κόλπο» για να καταργήσουν τα πιστεύω μας!
Το γεγονός ότι τα μικρά εμπορικά καταστήματα θα «μπορούν» να είναι ανοιχτά 52 Κυριακές τον χρόνο, δεν βρήκε καθόλου σύμφωνο τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Ο Αρχιεπίσκοπος μάλιστα σε συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Γιάννη Βρούτση δήλωσε ξεκάθαρα πως τα καταστήματα τις Κυριακές «πρέπει να παραμείνουν κλειστά».
Συγκεκριμένα ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα και στην βοήθεια που προσφέρει η Εκκλησία. Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το εμπορικό ωράριο τις Κυριακές ο Μακαριώτατος εξέφρασε την αντίθεσή του, τονίζοντας μάλιστα πως τον τελευταίο καιρό «ασχολούμαστε όλο με αριθμούς και ξεχνάμε την ψυχή μας. Πότε οι έμποροι θα δουν τα παιδιά τους, πότε θα δουν τις οικογένειές τους, πότε θα ξεκουραστούν και θα πάρουν δύναμη»; Δουλεύοντας τις Κυριακές πολλοί έμποροι δεν θα μπορούν ούτε να επισκεφτούν την εκκλησία γεγονός που τους απομακρύνει από τον Θεό.